Product of artikel toevoegen

Met Vixum is het erg makkelijk om producten en artikelen te verkopen. In dit kennisbank artikel laten we je zien hoe je nieuwe producten en artikelen aanmaakt in Vixum, en hoe je de ingekochte voorraad op de juiste manier eenvoudig verwerkt.

Ga in het hoofdmenu naar “Geavanceerd”.

Geavanceerd

Vervolgens zie je daar een functie die we hebben toegevoegd, Producten en Voorraad. Zodra je hier op klikt kom je in het producten menu. Producten & Voorraad

Op het moment dat je nog producten heb aangemaakt, kan je twee dingen doen. Je kan eerst je productcategorie aanmaken of eerst je producten. De keuze is aan jou. Ik kies er nu voor om eerst mijn producten aan te maken. Product aanmaken

Zodra ik op + Product hebt geklikt kom ik in het scherm waar ik alle gegevens van mijn producten kan invoeren. Verkoop je fysieke producten, dan kan je er voor kiezen om de voorraad van dit product bij te houden. Verkoop je diensten als product, denk aan trainingen of het bouwen van een website, dan hoef je uiteraard geen voorraden bij te houden, handig toch. Als je op opslaan klikt ben je klaar om je producten te verkopen. +Product

Producten inkopen. Als je fysieke producten wil verkopen moet je deze natuurlijk wel op voorraad hebben. Ingekocht producten kun je makkelijk toevoegen aan je voorraad, direct vanaf de inkoopfactuur. Selecteer bij je nieuwe inkoop de categorie inkoopkosten en je kan deze koppelen aan een product. Makkelijker konden we het niet maken. Product inkopen