Nieuwe opdracht of project

Een nieuwe opdracht of een nieuw project aanmaken als zzp'er in Vixum is erg eenvoudig. Als je dit doet vanuit een offerte dan staat je opdracht al klaar. Lees hieronder hoe je in vier stappen een nieuwe opdracht in je Vixum account zet.

Nieuwe opdracht

Klik op “Opdacht” en vervolgens op “+ Opdracht”. Afspraak in agenda maken

Nu kom je in het scherm waar je de gegevens van je opdrachtgever kan invullen. Net als de algemene gegevens van je nieuwe opdracht of project. Deze gegevens komen later ook op je factuur te staan, uiteraard kan je dit ten alle tijden aanpassen. Afspraak in agenda maken

Tijdsindicatie

Ga je voor een uurtarief aan de slag? Dan kan je hier aangeven hoeveel uren je verwacht te gaan besteden. Is het een langdurig project, dan kan je er wellicht voor kiezen om de verwachte uren per maand of per week in te vullen. Geef eventueel een startdatum en deadline aan. Afspraak in agenda maken

Extra opdrachtregels

Als je niet voor een uurtarief aan de slag gaat kan je bij “Extra regels” je opdrachtregels uitsplitsen. Je kunt hier talloze regels met bijpassende beschrijvingen en prijzen toevoegen. Afspraak in agenda maken

Kilometer vergoeding

Krijg je waarschijnlijk kilometervergoeding van je nieuwe afnemer? Goed bezig! Die kan hier gemakkelijk invoeren en komen duidelijk op de offerte te staan.

Eventueel kan je voor je wat bestanden toevoegen, en zie daar, klaar om aan de slag te gaan met je nieuwe opdracht. Succes!